ΤΕΧΝΙΚΗ AUTOMATIC FUE ΧΩΡΙΣ ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΛΕΣΤο μεγάλο μειονέκτημα των προηγούμενων τεχνικών, ήταν η ουλή μετά την αφαίρεση του μοσχεύματος από τη δότρια περιοχή. Σήμερα, στην κλινική μας, εφαρμόζουμε την τεχνική Automatic F.U.E , χωρίς ράμματα και ουλές. Χρησιμοποιώντας πάντα μικροσκόπιο, αφαιρούμε από τη δότρια περιοχή ένα-ένα κάθε τριχοθυλάκιο  από το πίσω μέρος της και, εν συνεχεία, το μεταφέρουμε και το τοποθετούμε ακέραιο στην φαλακρή ζώνη. Με τη μέθοδο αυτή, αποφεύγουμε την χειρουργική αφαίρεση του μοσχεύματος από το πίσω μέρος της κεφαλής. Μοναδικό μειονέκτημα αυτής της μεθόδου, είναι ότι έχουμε στη διάθεση μας περιορισμένο αριθμό τριχοθυλακίων που μπορούμε να πάρουμε από τη δότρια περιοχή. Η συγκεκριμένη τεχνική εφαρμόζεται  σε ενδεδειγμένα περιστατικά μετά από λεπτομερή ενημέρωση.
ΟΛΙΚΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟΜέχρι σήμερα, χρήση μικροσκοπίου γινόταν μόνο κατά τον διαχωρισμό των τριχοθυλακίων. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μόνο στην κλινική μας, πραγματοποιούμε όλη την επέμβαση, δηλαδή και την διάνοιξη και την τοποθέτηση, με μικροσκόπιο. Χάρη στην μεγέθυνση που έχουμε με το μικροσκόπιο, πετυχαίνουμε καλύτερη πυκνότητα, δημιουργώντας υποδοχείς πολύ κοντά ο ένας στον άλλον και κατά την τοποθέτηση καλύτερο έλεγχο των τριχοθυλακίων, ώστε να έχουμε μηδενική απώλεια.
MICRO STRIP TECHNIQUE  Είναι η εξέλιξη του Mega Strip και στατιστικώς είναι η τεχνική που ικανοποιεί όλους όσοι υποβλήθηκαν σε μεταμόσχευση μαλλιών, γιατί με αυτήν την τεχνική μπορούμε σε ένα στάδιο να τοποθετήσουμε ακόμα και 10.000 τρίχες, αριθμός που δίνει θεαματικά αποτελέσματα, ακόμα και σε προχωρημένες βαθμίδες φαλάκρας (MEGA SESSION).

Μεγάλο πλεονέκτημα της τεχνικής Micro Strip σε σύγκριση με το κλασικό Strip είναι η μη ορατή ουλή μετά τη λήψη του μοσχεύματος.

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ

Π.ΙΩΑΚΕΙΜ 25, ΚΟΛΩΝΑΚΙ, 106 75  ΤΗΛ: 210 7258852

GreekEnglish