Π.ΙΩΑΚΕΙΜ 25, ΚΟΛΩΝΑΚΙ, 106 75  ΤΗΛ: 210 7258852

ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ

Πριν ο γιατρός αποφασίσει ποια τεχνική θα εφαρμόσει, σε συνεννόηση πάντα με τον ενδιαφερόμενο, είναι απαραίτητο το Προσχέδιο Μελλοντικής Εξέλιξης.


  Προσχέδιο Μελλοντικής Εξέλιξης, είναι η δυνατότητα που έχει ο γιατρός, μετά την εξέταση του ενδιαφερόμενου, να εκτιμήσει ποια θα είναι μελλοντικά η εξέλιξη της τριχόπτωσης. Δηλαδή, πως θα διαμορφωθεί μελλοντικά η τριχοφυΐα, ποιος θα είναι ο ρυθμός της τριχόπτωσης, αν θα υπάρξει μελλοντικά επιδείνωση της αραίωσης ή όχι. Θα σας δείξουμε την εικόνα του τριχωτού της κεφαλής σας, πως θα εξελιχτεί μελλοντικά ανά πενταετία και θα σχεδιάσουμε μαζί την νέα γραμμή τριχοφυΐας (hair line).


Ένα σωστό προσχέδιο μελλοντικής εξέλιξης είναι βασική προϋπόθεση για μια επιτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών, ιδιαίτερα στις νεαρές ηλικίες κρίνεται απαραίτητο, καθ’ ότι θα μας καθορίσει το μέγεθος της δότριας περιοχής και τον αριθμό των διαθέσιμων τριχοθυλακίων.


Ο ειδικός, πρέπει να έχει την εμπειρία και τις γνώσεις να καθορίσει στις νεαρές ηλικίες την λεγόμενη, ‘’περιοχή σταθερής και μεταβαλλόμενης τριχοφυΐας’’.

GreekEnglish